Søg

Denne sektion indeholder i øjeblikket ikke noget indhold. Tilføj indhold til denne sektion ved hjælp af sidebjælken.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvordan skal jeg vaske mine Feetures?

Vask dem i maskine i koldt vand. Hænges til tørre. Anvend ikke klorin eller skyllemiddel. Vask sokken med vrangen ud for de bedste resultater.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Feetures-sokker er født med en teknisk fordel, der giver dig en enestående pasform, og ikke kan sammenlignes med nogen anden sok. Vores sokker er designet til at sidde stramt for at undgå, at de folder sammen eller niver, hvilket reducerer risikoen for vabler. Brug størrelsesskemaet nedenfor som vejledning. Hvis du ligger mellem to størrelse, tilråder vi generelt, at du går en størrelse op for den bedste komfort.

Jeg vil gerne høre mere om livstidsgarantien

Hvis vores produkter ikke lever op til dine standarder, kan du altid returnere dem og få en ny vare – vi stiller ingen spørgsmål!

Send os en mail omkring at du ønsker at returnere sokkerne. Derefter guider vi dig igennem hvordan du sender dem retur. Når vi har modtaget dem, sender vi dig nogle nye. Hvis du ønsker en refusion, skal du blot nævne det i mailen med henvisning til dit ordre nr. 

Hvad gør jeg, hvis en pakke er forsinket eller ikke når frem?

Forsendelser er påvirkelige af f.eks. vejr og andre faktorer uden for vores kontrol. Hvis din pakke er mere end 2 dage forsinket, kan du sende en e-mail til info@gothedistance.dk og få hjælp. Vi vil sørge for, at din pakke når frem til dig.

Hvad er forskellen på polstringsniveauerne?

Ultra Light – supertynd og ekstra åndbar

Light Cushion – komfortpolstring uden at fylde

Cushion – komfortpolstring uden at fylde

Search